Loading…

San Cristobal

Her findes øernes hovedstad, Puerto Baquerizo Moreno og lufthavnen.San Cristobal er den ældste bosættelse på Galapagosøerne. I 1985 fik øen en landingsbane, der i dag beflyves dagligt af fly fra Quito og Guayaquil.

Den største by hedder Puerto Baqueriza Moreno. Det er her, mange cruises begynder og ender og byen indeholder et "Interpretation Center" der fortæller om øernes naturhistorie og menneskets indflydelse på øerne.

Øens strand, Playa Ochoa, er en god lang sandstrand med mulighed for at bade med søløver, mens de blåfodede suler og fregatfuglene svæver lavt på himlen. San Cristobal går også under det engelske navn: Chatman.

Ud for ø’en nord-øst spids findes også Leon Dormido, som er en vertikal 500 meter høj tufklippe, der rejser sig op fra havet. Erodering har delt klippen i 2, som har givet den dens karakteristiske form, som af nogle sammenlignes med sovende løver. Der vil være mulighed for at observere blåfodede- og maskerede suler, ligesom der findes en søløvekoloni på klipperne.

Udvalgte hoteller i San Cristobal

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere