Loading…

San Agustin

I San Agustin's omegn findes landets største samling af præcolumbianske stenmonulitter. Meterhøje stenguder ser ud over landskabet fra forskellige tempelområder. Nogle af dem kan nås direkte fra byen på gåben, medens andre kræver en jeep eller heste.

Et par kilometers gåtur i bunden af en dal ligger Tierradentro. Hvis ikke klatreturen op til begravelsespladserne, der ligger på dalens sider, tager vejret fra én, så gør udsigten over dalen det. Bambus og røde træer veksler mellem mange nuancer af grønt på de stejle bjergsider. I bunden af dalen ligger små hvide huse og bryder farvespillet. Indianere fra en for længst glemt kultur rejs stenmonulitter til ære for deres forfædre i dette frugtbare landskab.

San Augustin er i sandhed noget at det smukkeste som Colombia og Sydamerika har at byde på.

Rideture i omegnen
Hestene er efterkommere af de heste, de spanske conquistadores bragte hertil i 1500 tallet. Små, venlige og arbejdsomme heste, der slider sig selv op og ned ad de stejle stier.

En pinefuld oplevelse på 8 km for en uerfaren rytter, er turen frem og tilbage til El Estrecio, et vandfald på det smalleste sted på Magdalena flodens løb. Turen går ud på landet på en grusvej mellem sukkerrørsmarker, græssende køer og et enkelt teglværk ved vejsiden. På den ene side har man en pragtfuld udsigt over Magdalenafloden, der løber nede i bunden af dalen. Turen ender med, at man sammen med hestene kravler ned til floden.

Udvalgte hoteller i San Agustin

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere