Loading…

Det nordlige Chile

Udvalgte rejseforslag i Det nordlige Chile

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Det nordlige Chile

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Det nordlige Chile

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Antofagasta

Byen er med dens centrale beliggenhed ved kysten hovedhavnen for hele det nordlige Chiles kobbereksport. Byen centrum findes omkring havnen og det gamle klokketårn på byens centrale torv. Byen er måsk…
Læs mere

Arica

Arica kaldes også "byen med evigt forår" på grund af det milde klima ved Chiles Stillehavskyst. I kolonitiden var byen udskibningssted for eksport af sølv fundet i den bolivianske mineby Potosí. Arica…
Læs mere
arica solnedgang
I det andine højland i det nordlige Chile strækker de mægtige vulkaner med snedækket top sig omkring 4000 meter i vejret. Her finder man ældgamle mumier bevaret af sandet, præ-inka genstande, præ-columbianske forter og bosteder samt geoglyffer, de enorme hellerestninger på bjergsiderne, der markerer Inkakaravane-ruten fra kysten til højlandet. Den uforlignelige skønhed i Lauca National Park, hvor man også finder verdens højst beliggende sø Chungara, danner baggrund for denne historiske egn med den fantastiske flora og fauna.

Det er en fascinerende destination, ikke mindst for fugleinteresserede. Blandt de store naturoplevelser finder man også de klare blå og smaragdgrønne søer, vidtstrakte stepper, enorme kridhvide saltaflejringer, skjulte varme kilder og fantastiske geysere. I de spredte små landsbyer finder man den maleriske koloniale stil med de gamle kirker og Aymara hyrder, der passer deres dyr og marker.

Trods skønheden er egnen øde og gold og livsvilkårene vanskelige, hvilket både dyr og mennesker dog har lært at tilpasse sig. Det nordlige Chile byder på uforglemmelige oplevelser fra bjerge til lokal historie og masser af kultur.