Loading…

Patagonia Camp

Patagonia Camp er beliggende ved bredden af den store sø Lago Toro med udsigt mod Paine Massif. Camp'en er ca. 20 minutter fra nationalparkens administrations center. Patagonia Camp er bygget efter et koncept, der byder de besøgende på den vilde og skønne patagonske natur kombineret med komfort. Der er fokus på at minimere indvirkningen på omgivelserne, miljøet og dette særlige område. Maden på camp'en er en kombination af regionale produkter såsom lam, kulmule samt frugt og grønt.

Hotellet har 18 jurte, som er komfortable telt kupler omgivet af den tætte skov. Jurtene består af 28 m2 indrettet med privat badeværelse, en king size seng eller to queen size senge og varme. Jurtene har en privat terrasse og er dekoreret med vævet tæpper og lokale håndværks møbler. På Camp'en findes jurtder desuden en restaurant og åben bar, lounge og bar område med wifi, butik og vaskeri. Det er muligt at låne fiske udstyr og der er 24 timer elektricitet, varme og varmt vand. Der findes pakker på Patagonia Camp på 2-5 nætter som inkluderer helpension, drikkevarer, daglige aktiviteter til Torres del Paine nationalpark om omegn med guide, entre til nationalparken samt transfer til og fra Camp'en.

Udflugterne skræddersys individuelt efter de besøgendes ønsker til længde og sværhedsgrader. Af udflugter kan nævnes heldagsudflugter til Torres Base og Laguna Azul samt halvdags udflugter til Cuernos udsigtspunktet & Salto Grande vandfaldet, Condor udsigtspunktet, Ferrer udsigtspunktet, Playa Grey, udsigtspunktet for Lago del Toro, Rio Serrano Dalen & Udsigtspunktet Grey, halvøen Lago del Toro, Lago del Toro vandfaldet samt fisketure. Udflugterne varer fra 2 timer til 8 timer og har en sværhedsgrad på henholdsvis lav, moderat og svær.
Trustpilot