Loading…

Atacama

Acatama ørkenen er et fantastisk skue og et alsidigt sted med natur, kultur og historie i overflod. Her er byer fra kolonitiden, saltsøer, inka ruiner og nationalparker. Der er verdens højst beliggende sø, Chungara, Valle de la Luna (Månens dal) med spredte salpeterkrystaller og kulturseværdigheder fra Inka-, Acatama- og Chinchorro-kulturerne.

Husene står endnu som de gjorde efter spaniernes erobring i blandt andet Lasana og Torcanoa. Spanske koloniale byer kan man også se i for eksempel Caspana, og så er der blandingsprodukterne, hvor byen Chiu-Chiu er et godt eksempel.

Naturen i sig selv byder dog på næsten de største oplevelser: Verdens tørreste ørken, der selvmodsigende afbrydes af spektakulære geysere og søer. Kobberminen Chuquicamata, snetoppede vulkaner og nationalparken Lauca. Ja, der er nok at tage fat på for den aktive turist!

Calama

Byen er beliggende kun få hundrede km fra Antofagasta og er i dag en af de største bjergbyer i Chile. Størstedelen af byens befolkning er beskæftiget med arbejdet i den store kobbermine, Chuquicamata.…
Læs mere
calama

San Pedro De Atacama

Byen er beliggende ca. 2140 meter over havets overflade, og var tidligere hovedcentret for Atacama kulturen. Den belgiske præst Gustave Le Paige har gjort mange store arkæologiske fund her. Byen har d…
Læs mere
kirken atacama

Udvalgte rejseforslag i Atacama

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Atacama

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Atacama

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere