Loading…

Pousada do Toby

Hyggelig danskejet pousada i første række. Pousadaen tiltrækker i dag ikke kun danske turister, men også brasilianske, da den har fået positiv omtale i den nationale brasilianske presse.

Pousadaen består af 15 værelser, hvoraf enkelte har havudsigt. Endelig findes der fire suiter, som falder helt uden for de almindelige værelser, idet de er udstyret med alt mulig luksus såsom jacuzzi m.m. og er betydelig større end de omgivende værelser.

På hotellet findes opholdsstue med TV, veranda med udsigt og minibar, hvor der også serveres små retter. På anden sal udsigtsterrasse med swimmingpool og bar, hvor der hver søndag eftermiddag er grillmad og kolde øl. Hotellet kommer med vores varmeste anbefalinger, om det så er til den meget krævende rejsende, der kun søger det bedste, eller til den som bare søger en billig overnatning.

Torben og Frank, som ejer hotellet, hygger konstant om de besøgende, og ikke mindst arrangerer de en masse gode udflugter i buggy i klitterne og langs strandene, som omgiver hotellet.