Loading…

Foz do Iguaçu

Udvalgte rejseforslag i Foz do Iguaçu

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Foz do Iguaçu

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Foz do Iguaçu

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Foz do Iguaçu

Er man førstegangsrejsende i Argentina & Brasilien er der én ting, som man ganske enkelt ikke må snyde sig selv for: Et besøg ved Sydamerikas største vandfald, Cataratas de Iguazú. Cataratas de Ig…
Læs mere
Foz do Iguaçu
Det er udsigten der tæller
Foz do Iguaçu er det ene af verdens tre store vandfald. Bredere end Victoria Falls i Afrika og ikke mindst mere synlig og højere end Niagara Falls i USA/Canada - i sandhed et imponerende stykke natur. Populært sagt kan man sige, at Brasilien ejer udsigten til vandfaldene, mens Argentina ejer vandfaldene. Et besøg ved på brasilianske side af vandfaldene sker bedst om morgenen, når man har solen i ryggen og et perfekt oplyste vandfald.

Djævlens Gab
Ved Djævlens Gab tager et sæt af gangbroer den besøgende helt frem til en sikker klippehylde og et frygtindgydende udsyn de 60 meter direkte ned i den gurglende hals og de frådende vandmasser. Det er måske for meget at sige, at man føler sig i pagt med naturen. Stedet får snarere den besøgende til at forstå, hvor kraftfuld og overvældende naturen er, og larmen fra de brusende vandmasser overdøver enhver tanke om mennesket som andet end små brikker i naturen.

Tæmmer naturen
Vi mennesker kan dog sommetider tæmme naturen, og et eksempel på dette finder man klods op ad Foz do Iguaçu, nemlig Itaipu-dæmningen på grænsen mellem Paraguay og Brasilien. Dette er et imponerende bygningsværk, hvor der er brugt lige så meget beton, som der skal til for at bygge en firesporet motorvej fra Lissabon til Moskva. Kraftværket producerer nok strøm til at forsyne hele Paraguay og det sydlige Brasilien med strøm, og selv for ikke-teknisk interesserede er dette dog et så gigantisk bygningsværk, at det må opleves.
Trustpilot