Loading…

Costa do Sauípe

For blot få år siden var her intet. Så kom Linha Verde, - »Den grønne linje» - og åbnede for det storstilede projekt Costa Sauípe. Dette er arkitekttegnet turisme. Fra det bare ingenting har byplanlæggere fremtryllet ikke blot et brasiliansk resort, men et resort i verdensklasse. Fem store internationale hotelkæder blev inviteret til at bygge deres luksuriøse feriedrøm med 5 *****. Hertil lagde man 6 små pousada’er med mellem 20 og 35 værelser, alle bygget med øje for Bahia. Hotelbyen skulle naturligvis også have en landsby at vokse op omkring, så man byggede Vila Nova da Praia, hvor den besøgende, indimellem alle aktiviteterne, kan slappe af på lokale restauranter og barer, gå på shopping efter designertøj og smykker, eller kaste sig over den lokale boghandel.

Området byder på en tropisk golfbane med 18 huller, en tennisklub med 15 baner, en rideklub, en sejlsportsklub med alt fra kano og kajak til havsejlads. Ja selv børnene er der taget vare på. Når mor og far leger, kan børnene hygge sig i deres »Kids Club«.

Pardiset bag hegnet
Costa de Sauípe fremstår som et vellykket projekt. Der hviler en international atmosfære over stedet, hvor alt fremstår velreguleret inden for dets egne rammer. Sikkerheden er høj, da man ikke kan komme ind uden at være gæst på et af hotellerne, og som helhed er den eneste kontakt med det omliggende Brasilien mødet med de mange ansatte, der er med til at drive komplekset. Søger man sikkerhed for ikke at møde den omliggende verden, så er dette stedet. Mødet med den brasilianske kultur sker kun i form af Vila Nova da Praia, et lille stykke Bahia i miniature, der er bygget midt i komplekset og den underholdning, der konstant kører på de forskellige hoteller. Resten af oplevelsen er så tilpas steril, at man kunne være hvor som helst i verden. Hele komplekset er bundet sammen af en vandresti langs med vandet, og har man ikke helpension med i sit ophold, er man velkommen til at bruge de forskellige hotellers restauranter. Stierne indbyder også til en romantisk joggingtur eller til at leje en cykel.

Udvalgte hoteller i Costa do Sauípe

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot