Loading…

Juma Lodge

Beliggende cirka 3 timers sejlads fra Manaus i en afsiddesliggende og uberørt del af Amazon junglen finder man Juma Lodge - ca. 100 km sydøst for Manaus.

Juma Lodge er et lille og komfortabelt junglelodge, som er totalt integreret i Amazonjunglen. Under byggeriet og efterfølgende er der gjort meget for at beskytte miljøet, og formålet med Juma er at tilbyde en unik oplevelse af den uberørte Amazonjungle. Alle ture er organiseret i små grupper og gæsterne kan deltage i mange aktiviteter omkring lodget - altsammen for at øge kendskabet til den fantastiske natur. Svømning og kanoture er blandt de populære muligheder, men man kan bl.a. også tage på hiking i junglen eller på udflugt for at spotte kaimaner.

Juma har i alt 19 bungalows, der som resten af lodget falder komplet ind i naturen. Det hele er bygget på fast grund oppe på høje pæle og er forbundet af gangstier. Den specielle byggemetode er nødvendig pga. regntiden, hvor floden omkring lodget stiger op til 15 meter. Hver bungalow er rustikt, men pænt indrettet. Til hver bungalow er der en veranda, hvor man kan sidde og nyde de smukke trætoppe.