Loading…

Cafayate til Moon Valley: 5 dages kør-selv

En fantastisk kør-selv tur i det nordlige Argentina, igennem smukke koloniale byer, kontrastfyldte landskaber og dejlige vingårde. Tilføj et kør-selv element til jeres rundrejse i Argentina!

Oplev to af de smukkeste koloniale byer i det nordlige Argentina, Salta & Cafayate. Kør igennem de smukke Calchaqui dale og udforsk traditionelle bjerglandsbyer. I vil opleve Cachis smukke kløfter og Cafayates vingårde. Nyd den traditionelle kultur i de to regioner på denne 9 dages luksus kør-selv rejse gennem det nordlige Argentina.

Dag 1: SALTA - CAFAYATE 197 km - 3 timer 20 min kørsel
Velkommen til Salta! Ved ankomst til lufthavnen henter I jeres bil for at starte køreturen til Cafayate, dagens mål-destination. I kommer forbi små landsbyer som Ampascachi, La Viña, Talapampa og Alemania, før I starter jeres rejse langs "Quebrada de las Cochas". Efter en betagende rejse langs rute #68 og Las Conchas River Ravine vil I bemærke, at vinmarkerne i Cafayate begynder at dukke op på begge sider af vejen. I vil bemærke El Esteco Winery til venstre, der indikerer, at I er nået Cafayate City-grænserne. Sørg for at fylde tanken på YPF Oil Station, før I tager til jeres hotel i Cafayate.

Dag 2: CAFAYATE
Dagen er fri til at nyde hotellets faciliteter eller besøge nogle af de mange vingårde i området. Cafayate by er en farverig palet, som består af lyserødt støv, røde bakker og olivengrønne bjerge og majs gult sand ligger i gaderne mens æsler græsser på den centrale plads, Plaza'en. I byen vil I se den brune katedral, vinbutikker, kunstbutikker og et vinområde, som også kaldes Argentinas Toscana. I november fejrer byen festivalen for Torrontés vine.

Dag 3: CAFAYATE - MOLINOS - CACHI 162 km - 4 timers kørsel
I dag er det tid til at køre nordpå langs Rute 40 mod den charmerende by Cachi, beliggende ca. 160 km. væk. Forvent dog at køreturen tager ca. fire en halv time, da I vil krydse bjerge og smukke landskaber med vigtige arkæologiske steder og smukke landsbyer langs ruten. Animana, San Carlos og Angastaco er kun nogle af de attraktive landsbyer I vil passere, som lever af landbrug og hjemmelavede marmelader og vine. I kommer igennem den overvældende Las Flechas kløft, hvor sandspir virker bevægelige på grund af lyset. Denne tur betragtes som en af de smukkeste i Argentina.

Senere vil I passere den berømte landsby Molinos, en lille hyggelig krog med adobe bygninger. Det kan anbefales at spise frokost på den udsøgte restaurant, Hacienda de Molinos, den tidligere bolig for den sidste af Saltas koloniale guvernører. Efter at have passeret Seclantás ankommer I til Cachi, en lille rolig bebyggelse omgivet af smuk natur og bjerge. Cachi byder på solrige dage, friske natter og god højlandsluft.

Dag 4: CACHI - SALTA 157 km - 3 t 10 min kørsel
Dagen byder på kørsel gennem Los Cordones nationalpark samt Encantado-dalen på vej mod Salta, som ligger ca 160 km væk. I skal regne med, at turen tager godt 4 timer - uden stop.

Dag 5: AFSLUT I SALTA
Der er kun en kort køretur til Salta lufthavn, beliggende ca. 20 km fra hotellet. Her vil I aflevere bilen og tage afsked med det nordlige Argentina.