Posadas
nat på marsken
Du er her:
Midtvejsby ned til Paranafloden, der binder Ibara og Iguzú sammen.
Posadas er hovedstaden i provinsen Misiones. Byen ligger godt 330 km fra Puerto Iguazú. Den ligger ned til Paranáfloden, centrum for det område hvor vi i dag finder ruinerne af Jesuitter munkenes og Guaraní indianernes gamle kunstfærdige byer.
Posadas er en relativ moderne by med en smuk central plaza dækket med træer. I byen findes kun få levn fra fortiden. Er man i byen, bør man dog se museet for religiøs kunst der huser fund fra Jesuitter missionerne, heriblandt skulpturer fra de store Jesuitter missioner. Skal man nævne et af de mere underlige museer, så har Argentinas nationaldrik máte sit eget museum i byen. Ud over turisme kommer provinsens vigtigste indtægter fra produktionen af mate, der ikke alene drikkes i Argentina men også i de omkringliggende lande. Posadas er forbundet med dens søsterby Encarnación i Paraguay via en moderne hængebro over Paranáfloden.

Udvalgte rejseforslag i Posadas

Billeder fra Posadas

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/