Loading…

Irupe Lodge

I udkanten af landsbyen Colonia Carlos Pellegrino ligger Irupe Lodge, opkaldt efter en sjælden vandplante i vådlandet. Irupe Lodge har 8 værelser og en familie suite med plads til 5 personer, alle rummelige og indrettet med en rustik og samtidig moderne arkitektur, der passer til de naturlige omgivelser. Alle værelserne nyder godt af udsigten til Iberá søen. De 4 standard værelser har vinduer ud mod Iberá søen, air condition, varme, loftsvifte, hårtørrer, biologisk nedbrydelige amenities.
Værelserne er beliggende i hovedbygningen med direkte adgang til pejsestuen med wifi, biblioteket og den udendørs veranda, hvor udsigten også kan nydes. De 4 superior værelser har derudover en mindre opholdsstue, minibar, sikkerhedsboks, badekar og balkon ud mod søen. Superior værelserne er beliggende i separate huse omgivet af vegetationen, men med panoramiske vinduer til Iberá søen.

Lodgens centrale fælles rum er både pejsesture, reception, bar og resturant, og der er vindeuer fra luft til gulv til 2½ side. Hyggelig sted at opholde sig om aftenen og nyde den lokale og meget veltilberedte mad.

Lodgen har desuden en udendørs pool nær søen og parken der omgiver lodgen er på 1,5 hektar park, hvor fugle nyder frugttræerne og søen. En træbro forbinder hovedbygningen med søen, hvor man ofte kan spotte kapivar familier, der leger og alligatorer, der solbader.