Loading…

Oplev Argentinas vinområde Mendoza

Bo 2 nætter på et luksuriøst boutiquehotel og oplev Argentinas fantastiske vinområde, Mendoza!

Mendoza er hjemsted for over 100 vingårde og vinmarker, og er hurtigt ved at blive epicentret for vinkulturen i Sydamerika. Berømt for den rige Malbec og sublime Cabernet, er Mendoza-vinture og smagninger den perfekte måde at opdage den latinamerikanske vin på. Mendoza har mange internationale gourmetrestauranter, europæiske caféer og boutiquehoteller, der i den grad gør sig fortjent på enhver rejserute i det nordlige Argentina.

Dag 1: Byrundtur i Mendoza
Ved ankomsten til Mendoza vil I blive mødt i lufthavnen af en erfaren guide, som bare venter på at introducere jer til en af verdens mest spændende byer. Når I ankommer til jeres hotel, vil I have lidt tid til at friske op inden eftermiddagens udflugt, der er en byrundtur for at besøge hovedattraktionerne i Mendoza. Her vil I få en bredere forståelse for, hvordan Mendoza blev omdannet fra en lille by til en vigtig Metrópoli i Argentina. Resten af aftenen har I fri til at nyde hotellet og forberede jer på endnu en fantastisk dag!

Dag 2: Vintur i Mendoza
"Drinking wine, feeling fine". I dag drager I ud på en heldags vintur, hvor I besøger vingårde i Lujan de Cuyo, Malbecs vugge. Her besøger I tre vinmarker og vingårde i verdensklasse. Her lærer I om forskellige måder at lave vin på, hvor hvert sted vil vise jer forskellige aspekter af vinproduktionen. Endeligt vil I også udforske kældrene og slutter af med en fantastisk smagning på hver af vingårdene. I vil også nyde en gourmetfrokost parret med de bedste vine fra regionen, I smukke omgivelser med majestætiske Andesbjerge i det fjerne.

Dag 3: Afrejse
I dag har I fri til at gå rundt i Mendoza på egen hånd. På et planlagt tidspunkt vil en privat chauffør køre jer til lufthavnen for at nå jeres fly til den næste destination.

Ovenstående rejseplan er bygget på overnatninger på det autentiske boutique hotel Lares de Charcras, der tilbyder det perfekte miljø til at blive forført i af de bedste vine fra Mendoza. Restauranten på hotellet er fremragende, hvor I vælger jeres vin direkte fra vinkælderen.