Rosario
National Flag Memorial, Rosario, Argentina
Du er her:
Den tredje vigtigste by i Argentina

Udvalgte rejseforslag i Rosario

Rosario er den tredje største by i Argentina og stedet, hvor argentinerne første gang så deres flag i 1812, stolt fremvist af General Belgrano ved bredden af Paranafloden. I dag symboliserer et monument denne begivenhed.

Byen er den største i Santa Fe provinsen i det centrale Argentina og er beliggende cirka 300 kilometer nordvest for Buenos Aires. En af hovedattraktionerne i Rosario er byen arkitektur, der viser sig i huse, store residencer og officielle bygninger. Generelt har byen flere spændende kulturelle aktiviteter at byde på. Fra smukke teatre og gode koncertsteder til spændende museer og kulturinstitutioner. Byen har da også været fødested for en række kendte personligheder inden for flere kunstarter. Derudover var det også i Rosario, at den berømte revolutionist Che Guevara blev født, samt Lionel Messi, der flere gange er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Billeder fra Rosario

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/