Loading…

Til søs ved 'Verdens Ende'

Oplev en rejse som ingen anden, når I går ombord på Australis’ luksuriøse, intime cruise, der vil vise jer de betagende facetter af ’verdens ende’ i Patagonien. Bemærk hvordan civilisationen langsomt forsvinder bag jer, mens I bevæger jer længere ind i disse øde landskaber, hvor naturens undere er i fuldt flor. Gletsjere, fjorde og en uendelig stjernehimmel vil danne kulissen for jeres eventyr.

Her vil I opleve det mytiske Magellan stræde og den billedskønne Beagle kanal i turens start, hvorefter I vil udforske Ainsworth bugten og dens vilde dyreliv. Senere vil I glide gennem Tucker’s små øer og nyde synet af havets overflade. Bjergtagende udsigter venter ved Pia- og Alley Gletjseren, hvor naturens vilde kræfter vil få jer til at føle jer meget små. Endelig tager turen jer til Kap Horn, det sydligste punkt, før i ankommer til den Argentinske by, Ushuaia.

Dag 1:
Gå ombord på skibet mellem kl. 13:00-17:00 og bliv budt velkommen af kaptajnen og besætningen med en signatur velkomstdrink. Kl. 18.00 sejler I fra kaj, og skibet vil langsomt glide gennem det legendariske Magellan stræde og den maleriske Beagle kanal. Kursen er sat mod et af de mest uberørte og fjerntliggende egne på planeten: Det magiske Patagonien og det fortryllende Ildland - det er nu det store eventyr begynder.

Dag 2:
Ved morgengry navigerer kaptajnen gennem Almirantazgo sundet og sejler ind i Ainsworth bugten i Alberto de Agostini nationalpark. Det er det perfekte sted at beundre Marinelli gletsjeren. I går på land og vandrer til bæverdammen i den sub polariske Magellan skov, hvorfra man på øen eller stranden har chance for at spotte elefantsæler. En oplevelse I sent vil glemme.


Senere på dagen sejler I videre til Tucker’s små øer. Efter en lækker frokost sejler I ud I det plettede øhav i zodiak gummibåde. Her kommer I helt tæt på pingvinkolonier! Bemærk, i september og april byttes pingvin eventyret ud med en gåtur til den nærliggende, majestætiske gletsjer i Brookes bugt. Begge oplevelser lover et unikt indblik i naturens vidundere.

Dag 3:
Skibet sejler langs den nordvestlige arm af Beagle kanalen, inden I går i land ved Pia fjorden. Derfra kan I vandre op til udsigtspunktet og nyde udsigten til den imponerende Pia gletsjer, som strækker sig fra bjergtoppen og hele vejen ned af bjergsiden til havet. Derefter sejler I atter videre gennem Beagle kanalen ned af den majestætiske Gletsjer Allé.

Dag 4:
Fra morgenstunden sejler I gennem Murray kanalen og Nassau bugten for at nå frem til Kap Horns nationalpark. Det mytiske Kap Horn blev opdaget i 1616 og er et 425 meter højt klippeforbjerg. Det var i mange år en vigtigt sejlrute mellem Stillehavet og Atlanterhavet og er kendt som 'Verdens Ende'. Parken blev erklæret for biosfære reservat i 2005. Om eftermiddagen går I fra borde i Wulaia bugten - oprindeligt et af regionens største Yamana indfødte bosætninger. Charles Darwin landede på stedet i 1833 ombord på HMS Beagle. I vandrer gennem en Magellan skov bestående af lenga træer, vinterbark, bregner og andre endemiske arter for at nå frem til et flot udsigtspunkt.

Dag 5:
Der er tidlig ankomst til Ushuaia i Ildlandet Argentina, verdens sydligste by, hvor krydstogtet slutter ca. kl. 09.30. I kan gå i land efter morgenmaden.