Loading…

Sejltur på Beagle kanalen

Turen begynder fra byens populære mole og fortsætter mod Beagle-kanalen. Nyd en fantastisk panoramaudsigt over Ushuaia, hvor I kan se byens vigtigste bygninger, som Maritime Museum og the End of the World Museum, samt Mount Olivia og Mount Cinco Hermanos, mens I bevæger jer fra kysten. I sejler mod sydvest mod søløvernes ø, hvor I fra båden kan se søløver i deres maleriske naturlige omgivelser.

I fortsætter mod fuglenes ø, som er hjemsted for Magellanskarven og den blåkindet skarve. Derudover er det også et enestående sted at spotte marine fauna. Derefter går turen videre til Les Eclaireurs fyrtårn, hvor Mount Cervantes skibet sank i 1930, efterfulgt af Isla Grande de Tierra del Fuegos sydlige kyst Estancia Remolino.

I krydser nu Beagle-kanalen og sætter kursen mod Martillo Island. I vil stoppe tæt på stranden i håbet om at spotte de fantastiske Magellanpingvinerne, som, hvis man er heldig, om sommeren nysgerrigt svømmer tæt på skibet. Det er et vidunderligt syn, der inviterer til at tage masser af billeder. Herefter går turen tilbage til molen med sightseeing ved Estancia-tunnelen og Fique.