Loading…

Eolo

Det mest stilfulde og luksuriøse hotel på Patagoniske steppe, ligger i udkanten af gletsjerne National Park
Patagonia er uhyre forførende: vindblæste steppe, bjergtoppe, hvor kondorer svæve med store strækninger af ingenting, hvor man kan drømme og lade civilisationen bag sig. Ikke helt. Hvis du ikke ønsker at uslebne er det enten en lang køretur til en fårefarm eller det turistet El Calafate. Men nu tilbyder Eolo en luksuriøs stil, fantastisk beliggende i en afsidesliggende dal, inden for nem rækkevidde af gletsjerne.
En slående ny bygning opbygget i traditionelle patagonisk zink, hvilket skaber en eksklusiv gemmested med blot 17 suiter arrangeret omkring en central gårdsplads. Uendelig plads inde afspejler uendelige rum udenfor, med vinduer der indrammer den enestående udsigt over dalen omkranset af store bjerge, og selv Torres del Paine på en klar dag.
Interiøret er designet med varme minimalisme og upåklagelig smag, modsvares af perfekt personlig service fra personalet. Du vil blive budt velkommen af din egen tosprogede host-guide, der vil hjælpe med at planlægge dine udflugter over te og kage. Det kunne være en ridetur for at finde flamingoer der i en turkis lagune, gå på gletsjere, og vende tilbage til en sauna, sofistikerede køkken og fremragende vine..

Værelser:
Indkvarteringen er blevet smukt designet til at give gæsterne en reel følelse af plads inde. Værelserne har fortjent at kaldes suiter - 12 Superior (37 kvm), 3 Premium (48 kvm) plus 2 Corner Suites (også 48 kvm) med vinduer vender i 2 retninger. Alle møder områder med storslået udsigt, og her er et par fløjls lænestole til at hænge i - det perfekte sted at drikke en potte te efter dagens ekspeditioner.
Alle suiter er designet i samme tilbageholdende luksuriøs stil: god kvalitet naturlige stoffer i simple neutrale farver (grønne, beige og hvide), almindelig hvid dynebetræk og bedste egyptisk bomuld lagner, med et blødt flerfarvet tæppe liggende over toppen. Smukt restaureret antikke natborde med moderne lamper, og væggene er prydet med et par markante sepia fotografier af det lokale dyreliv. Alt passer til den fabelagtige natur udenfor.
Badeværelser i alle værelser er de samme: rummelige og lys, med god udsigt. Du får en blond marmor gulv, en lang skænk med 2 håndvaske, bruser og en enorm dobbeltsiddet badkar: perfekt til afslapning efter din trek på isen i et rum der dufter af afslappende olier. Toiletartikler er omfattende og exclusive, med dejlig sæbe og gode badesalt - fremragende til trætte muskler. Badekåber og tøfler, samt hårtørrere.
Alle værelser har fantastisk udsigt, men de 2 Corner Suites har udsigt til 2 sider - enten steppe og sø (den bedste udsigt i hotellet) eller steppe og bjerge. En ekstra seng kan sættes i dit værelse, hvis du bringer et lille barn.

Maden:
Maden på Eolo er blandt de bedste i hele Patagonien, med lokale ingredienser, der anvendes i fantasifulde måder. Alle måltider er inkluderet i prisen.
Morgenmaden serveres fra 06:00 til 11:00 i smart, moderne spisestue, med store gulv-til-loft vinduer oversvømme rummet med lys og giver opløftende udsigt over dalen og det funklende Lago Argentina videre. Simple borde klædt i hvidt, med enorme linned due og antikke stole stilfuldt nybetrukket med traditionelle Mapuche vævninger.
Der serveres et udvalg af frisk frugt i store bidder (melon, grapefrugt, appelsin og kiwi), lækker frisk appelsin-eller graprefrugt juice, et udvalg af seriales, gode teer og fremragende kaffe. Kager og fremragende hjemmelavet syltetøj er også på tilbud, og æg og æggekage koges til ordre.
Frokost er 12 til 15 på hotellet, men er mere normalt en picnic på din udflugt. Her er du kommer til at føle selvglad sammenlignet med andre på din rejse fra forskellige hoteller, som du vil har valgt din sandwich fra en detaljeret menu natten før. Der er et valg af husholdningsmaskiner og fyld med velsmagende ekstramateriale som soltørrede tomater og salater. Kryds i feltet for frugt og brownies også, og en kolbe af te er stærkt anbefales til 'Big Ice "eller" Mini Trekking "ture.
Te er en seriøs forretning på Eolo, og kommer fra den fremragende Teaosophy linje (skabt af argentinske Ines Berton). Du får teer af højeste kvalitet ledsaget af nogle søde delikatesser, der serveres i charmerende uoverensstemmende antikke Kina enten i den smukke åbne opholdsstue eller på dit værelse.
Aftensmad, fra 19:00 til 23:00, er så stor en fornøjelse, at man ikke ønsker at forlade hotellet for at spise i byen. Forvent 5 eller 6 valgmuligheder for hvert måltid. Begynd med en udsøgt salat af røgede pærer med blå ost og valnødder på salatblade eller en smuk stak af grillede grøntsager med en pikant tapenade. Hovedretterne er sofistikerede og smukt præsenteret: Patagonian lam er et must, og duoen laks og ørred med delikat kokos ris og ost mousse anbefales også. Vegetarer er der også taget hensyn, det er blot at bestille. Gør plads til dessert - måske en minestrone frugter med lækre lime sorbet eller en fugtig appelsin budding med chokolade og appelsin granit.
- Og hvis du håber på at prøve den berømte patagonisk asado (så meget mere end en grill), så byder kokken på denne gang om ugen.