Loading…

Samoa

Drømmer I jer væk til Samoa?

 

Vi har netop lagt Samoa på tegnebrættet og er i fuld gang med at skræddersy nye rejseforslag til vores hjemmeside.

 

Vi er specialister i at arrangere rejser til Samoa, ring os op på 70 270 370, så sammensætter vi en rejse efter netop jeres ønsker!

 

 

 

 

 

 

Udvalgte rejseforslag i Samoa

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Samoa

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Samoa

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Samoa


Mellem Fiji og Cook ligger Samoa. Og placeringen er egentlig perfekt, for på mange måder er Samoa en blanding af Cook og Fiji. Atmosfæren er lige så afslappet som på Cook øerne, men da Samoa er større end Cook, er udbuddet af aktiviteter også større - uden at det dog helt kan stå mål med Fiji.

Befolkningen og den lokale kultur på Samoa er muligvis det tætteste, man kommer på tradtionel "polynesisk". De fleste lokale huse er traditonelle "fales", som er huse uden vægge, hvilket giver en dejlig brise i det varme klima.

Samoa består af to øer - men modsat både Cook og Fiji ligger de meget tæt på hinanden, og man kan nemt besøge begge øer uden at have oceaner af tid og penge til rådighed.

Endelig har Samoa alt! Der er de lange, hvide strande med palmer, der svajer bildt i brisen - præcis, som man forventer af en tropisk stillehavsø. Og der er regnskov, bjerge og vandrestier til dem, der gerne vil mere end blot at ligge på stranden.

Der er ikke noget at sige til, at Robert Louis Stevenson i sin tid blev begravet på Samoa. Hans hjem på øen er idag indrettet som musem.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Apia

Apia, som er Samoas største by, ligger på den centrale nordkyst af hovedøen, Upolu. Apia er desuden den eneste deciderede by i Samoa. Byen har dog ikke meget mere end 35-40.000 indbygger. Apia er…
Læs mere