Loading…

Dunedin

Dunedin havde sin storhedstid under guldfeberen i slutningen af 1800-tallet. Især guldgravere og handelsfolk med skotsk baggrund var med til at bygge byen op, og det ses stadig tydeligt i byens arkitektur. I en af Dunedins forstæder skal man dog have konditionen i orden, når man tager en gåtur - her ligger nemlig verdens stejleste beboede gade, Baldwin Street.

Vil man smage på nogle af Dunedins specialiteter, så kan det anbefales at tage på bryggeribesøg på Speights. Er man mere til at forkæle den søde tand, har chokoladefabrikken Cadbury's også åbnet deres døre for besøgende.

Ikke langt fra byen ligger Otago halvøen med verdens eneste albatros koloni på fastland. Det er imponerende at opleve de store fugle med et vingefang op til 3 meter svæve forbi. Ved fuglekolonien er et besøgscenter, hvor man kan lære meget mere om de spændende fugle. Otaga er i det hele taget et mekka for fugle- og dyreinteresserede og huser blandt andet også den guløjede pingvin samt flokke af søløver. På halvøen kan man gøre et stop ved New Zealands eneste slot - det smukt restaurerede Larnach Castle.

Udvalgte hoteller i Dunedin

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot