Loading…

Wellington

Wellington, der er New Zealands hovedstad og regeringsby, er med sine knapt 400.000 indbyggere mindre hektisk end Auckland. Den er et kulturelt knudepunkt i New Zealand og er kendt for sine hyggelige caféer, restauranter, gallerier og butikker. Man fornemmer dog også på nogle af de lokales formelle påklædning, at det er her, landet styres fra.

Det er muligt at besøge den karakteristiske regeringsbygning i Wellington - især den såkaldte "Beehive" er kendt for sin specielle arkitektur.

I Wellington bør man også sætte minimum en halv dag af til at besøge et af verdens største (og bedste!) nationalmuseer - Te Papa, som betyder "Vores Sted". Med en kombination af nyeste teknologi og klassisk historiefortælling bliver man uddannet, inspireret og samtidig underholdt omkring New Zealands historie, kultur og natur.

For at få et fugleblik udover byen og bugten den ligger i, kan man tage en stejl autentisk kabelbane op til Botanisk Have, hvor der blandt andet er en meget smuk rosenhave. Besøg også det spændende naturreservat, Zealandia, hvor det bl.a. er muligt at se kiwi-fuglen.

Udvalgte hoteller i Wellington

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot