Loading…

Tahiti - Papeete

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien med et areal på 1.042 km2. og krones af en cirkel af majestætiske bjergtoppe, der strækker sig helt op til 2.241 meters højde. Disse landskaber er hjemsted for frodige dale og rivende floder med høje vandfald samt bountystrande og krystalklart vand.

De to vulkaner, som rejser sig fra det smaragdgrønne hav, gav os myten om paradiset, som vi i dag kender som Tahiti.

Den forrevne kyst er hjemsted for tropiske blomster og det meste af øens befolkning. Navnet på hovedstaden, Papeete, betyder vandskål. Det var nemlig oprindeligt stedet, hvor øens indbyggere kom for at fylde deres beholdere med ferskvand. I dag byder byen på resorts, natklubber, restauranter og butikker med blandt andet de kendte sorte perler fra Tahitis vande.

Papeete
Selvom hovedstaden Papeete har udviklet sig til en pulserende storby med myldretidstrafik og høje betonbygninger, så har byen uendeligt meget at byde på. Den smukke havnefront summer af liv, og her lægger store lystbåde og færger til hver dag. Det blomstrende marked "Marché du Papeete" giver en god fornemmelse af den polynesiske atmosfære.

Derudover har byen mange gode restauranter og caféer, og det er her, man finder det berømte Gauguin Museum. Paul Gauguin tilbragte cirka 10 år af sit liv på Fransk Polynesien, og hans malerier fra denne periode portrætterer landskabet og befolkningen fra de smukke øer.

Udenfor Papeete findes lækre hvide sandstrande overalt, og der er mulighed for at prøve kræfter med dykning, snorkling og surfing. Er man ikke meget for vandsportsaktiviteter, kan man tage på en tur med firhjulstrækker ind i den bjergrige regnskov eller på en udfordrende vandretur.

Udvalgte hoteller i Tahiti - Papeete (1)

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere