Loading…

Rangiroa

Rangiroa kommer af ordet Rairoa, der betyder "vidtstrakt himmel". Navnet er et billede på den betagende lagune, der med sit krystalklare vand får den hvide sandbund til at glitre i lyset. Rangiroa er den største af Polynesiens atoller, og kun en times flyvning fra Tahiti finder man dette vidunderlige, naturlige akvarium. Her kan man dykke blandt klovnefisk, papegøjefisk, sømrokker, skildpadder, delfiner og hvaler, der tumler sig i solstrejfene nede i dybet.

På en rejse til Rangiroa finder man drømmestrande og koralrev, der af Jacques Cousteau blev regnet for verdens smukkeste og mest mangfoldige. Øen er et paradis for dykkere og verdensberømt for sine spændende dykkersteder. Hvad enten man er begynder eller øvet, om man er ude for at udforske lagunen, indløbene eller de stejle rev ude på havet, så overvældes man af det rige, undersøiske dyreliv og dykkerstedernes mangfoldighed. 'Robinson-krydstogter' på luksuskatamaraner eller 'dykkerkrydstogter' på specialudstyrede både er blandt de mange tilbud.

Øen byder på en bred vifte af aktiviteter til vands, der på fornem vis er tilpasset de vidunderlige omgivelser: Oplev havbunden fra en båd med glasbund, tag på udflugt i motorkano til den 'blå lagune', der er et kæmpemæssigt naturligt akvarium, tag på fridykning i koralhaverne, mød delfiner, tag med på udflugt til øen med de mange rev, oplev det 'lyserøde sand' eller tag på højsøfiskeri.

Tiputa- og Avatoru-indløbene forbinder lagunen med havet, og her ligger de to landsbyer af samme navn. Atollens indbyggere arbejder på perlefarmene, hvor der dyrkes kulturperler, og de fisker og indsamler kopra eller muslingeskaller til fremstilling af halskæder.

Udvalgte hoteller i Rangiroa (1)

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere