Loading…

Moorea

Moorea er indbegrebet af en paradis-ø. Her er fantastiske, karakteristiske haver, en velbevaret natur, en livsform, der formår at forene det moderne med det traditionelle og en polynesisk landsby, hvorfra man kan gå på opdagelse i det oprindelige Polynesien. Der er følelsen af et let og privilegeret ø-liv, og Moorea er blevet det foretrukne rejsemål for et utal af malere, forfattere og kunstnere fra hele verden.

Øen kan blandt andet byde på utallige vandremuligheder, heriblandt bjergbestigninger, vandreture til vandfald og mulighed for udforskning af dalene og de storslåede bugter Opunohu Bay og Cook Bay. Der er desuden et eksotisk planteliv og lokalt landbrug, der kan opleves på guidede ture såsom udflugter i firhjulstrækker til ananasplantager og marker, hvor der dyrkes grøntsager, frugt og forskellige træarter. På gårdene er der mulighed for at smage hjemmelavede produkter.

Der er selvfølgelig også et utal af aktiviteter til vands og ikke mindst et rigt og varieret liv under vandoverfladen. Moorea er også kendt for sine imponerende 'hajfodringer', og der arrangeres delfin- og hvalture med specialuddannede guider, hvor man kan komme tæt på havets store pattedyr.

Udvalgte hoteller i Moorea

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot