Loading…

Huahine

Huahine er beliggende ca. 30 minutter i fly fra Tahiti og byder de besøgende på frodige skove, et utæmmet landskab og rolige landsbyer, hvilket gør øen til en af de bedst bevarede hemmeligheder i Fransk Polynesien. Man kan ikke andet end måbe, når man ser dette paradis. Det ser næsten for godt ud til at være virkeligt.

En dyb krystalklar lagune omgiver øen med fantastiske bugte og hvide sandstrande, som strækker sig ensomt ud i horisonten. Huahine byder på en rolig og afslappet stemning.

Livet på øen foregår i et roligt tempo, og indbyggerne er imødekommende. Der er otte små landsbyer fordelt over øen, og man bliver taget vel imod af de få indbyggere. På de frugtbare jorde dyrker de lokale bønder blandt andet meloner, ananas, bananer og vanilje. Det imponerende landskab og den frodige natur er et besøg værd, hvilket parken, Eden Park, bestemt også er - her kan du blive introduceret til et hav af frugter, du garanteret ikke har haft kendskab til før.

På Huahine kan man også finde templer, der blev opført af de øens oprindelige folk tilbage i år 700 - dengang var det Lapita-folket, der boede på øen.

Udvalgte hoteller i Huahine (1)

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere