Loading…

Bora Bora

En vulkan rejser sig midt i en af verdens smukkeste laguner med krystalklart vand, omkranset af små, fortryllende øer - det er Bora Bora. Øen har et stort og varieret udbud af forskellige typer hoteller, der passer perfekt ind i øens smukke rammer.

Det særlige koncept med bungalows ude i vandet må man ikke må gå glip af. Øens bungalows er bygget udelukkende i polynesisk stil og udstyret med enestående komfort. Der er direkte adgang til lagunens turkisblå vand, mulighed for at beskue havbunden gennem et glasgulv og for at få morgenmaden bragt ud med kano.

Havet omkring Bora Bora er et paradis, hvis man er vild med dykning. Både begyndere og øvede vil begejstres over mantarokkerne, de majestætiske hajer, de fredsommelige napoleonsfisk og de utallige spraglede fisk.
Både til lands og til vands er der flere forskellige aktivititer på Bora Bora. Man kan både tage på picnic på en lille koralø, på helikopterture, vandreture, udflugter i firehjulstrækker til øens indre, rideture, paragliding, sejlture i enten sejlbåd, motorkano eller en elegant yacht på lagunen.

En raffineret gastronomi, som er en blanding af franske og internationale retter, der er krydret med polynesiske specialiteter, kan nydes til medrivende rytmer fra traditionelle sange og danse.

Udvalgte hoteller i Bora Bora

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere