Loading…

Melbourne

Melbourne er en pragtfuld by! Ved første øjekast virker byen måske knap så stilfuld som storebror, Sydney - men man skal bestemt ikke lade sig narre af de smalle gyder med de flotte vægmalerier og de mange ledninger i gaden, der følger med Melbournes sporvogne. Godt nok har Melbourne ikke et operahus - men byen har så meget andet!

Floden Yarra flyder midt gennem byen og omkring South Bank finder man en række restauranter. Gå lidt væk fra den største turistmængden, så bliver kvaliteten lidt bedre....

Generelt er Melbourne himmerige, hvis I kan lide god mad og vin. I Lygon St i forstaden Carlton kan man få italiensk mad, som vil gøre enhver italiensk mama misundelig. I Fitzroy kan man få morgenmad, så englene synger - hele dagen. Bliver man træt af at spise, kan man passe browse i de mange små butikker med kunsthåndværk eller lokalt designertøj. Kunst og kultur har kronede dage i Melbourne.

Tag også sporvognen til forstaden St. Kilda, hvis det hele bliver lidt for meget, og I bare trænger til at slappe af.

Der er et hav af dagsture, som har Melbourne som udgangspunkt. Om I vil se pingviner, koalaer, smage på vin - det hele kan lade sig gøre. Det er også oplagt at tage på kør-selv tur langs en af verdens smukkeste kysstrækninger, som begynder lidt vest for Melbourne; Great Ocean Road.

Udvalgte udflugter i Melbourne

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Melbourne

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere