Loading…

Mayfair

I hjertet af Adelaide ligger det arkitektoniske kunstværk Mayfair Hotel.

Bygningen som er Mayfair Hotel i dag blev bygget tilbage i 30'erne som en kontorbygning og stod færdig i 1934. Den historiske bygning blev opkøbt i 2012 og fik alle etager renoveret, så det i dag tilbyder mere 170 luksus værelser, en bar og en restaurant. . En ny glastilbygning kendt som 'smykkeskrinet' blev også tilføjet til den sydlige ende af bygningen. Interiørets renoveringer blev designet i overensstemmelse med mange af de oprindelige 1930'er-træk ved bygningen.

Mayflower resturant er Mayfairs signatur resturant der tilbyder alt fra en forfriskende morgenmad til en a la carte-middag, suppleret med resturantens berømte dessertvogn. Til dette er der sammensat et velstruktureret vinkort med et udvalg af håndplukkede sydaustralske vine er designet til at komplementere et hvert måltid på resuranten.

På toppen af Mayfair Hotel ligger den populære og sofistikerede HENNESSY Rooftop Bar. Bare er opkalft efter de originale arkitekter af Mayfairs kulturarvslistede CML Building - 'Hennessy, Hennessy & Co'.

HENNESSY Rooftop Bar er designet til at nydes året rundt og tilbyder en elegant blanding af indendørs og udendørs rum. Håndlavede møbler og krystallysekroner bekræfter HENNESSY Rooftop Bars position som en luksuriøs rooftop bar. En flot udsigt over Adelaide omgiver den smukt indrettede lounge og bar, mens udendørs terrasser har udsigt over byens ikoniske Rundle Mall og King William Street.

HENNESSY Rooftop Bar-menuen byder på premium champagne, innovative huscocktails og et avanceret udvalg af vin, øl og spiritus. Lette måltider og klassiske barsnacks er også tilgængelige, som viser de fineste sydaustralske råvarer.