Loading…

3 Dages Eventyr Langs Great Ocean Road

Et vidunderligt 3-dages eventyr på strækningen mellem Adelaide og Melbourne i det sydlige Australien. Turen byder på blandt andet smukke bjergområder, vild regnskov, en ikonisk kystlinje og ikke mindst et fantastisk dyreliv. Der er garanti for udsigter, som tager pusten fra jer. Turen inkluderer overnatning i hjertet af Grampians omgivet af kænguruer og kakaduer. I rejser sydpå til Shipwreck Coast og besøger blandt andet de 12 apostle og Loch Ard Gorge, før I fortsætter til Melbourne langs den smukke kystlinje via Great Ocean Road.

Dag 1:
Turen begynder i Adelaide, hvor dagens rute byder på udsigten til Adelaide Hills som I kører igennem, før I ender i Halls Gap, i hjertet af Grampians Nationalpark. Her oplever I det smukke bjergområde på en mindre gåtur, som byder på nogle ikoniske udsigter over MacKenzie Falls. Nationalparken ligger nordvest for Melbourne og er en af Australiens nyere nationalparker. Naturen her er ganske enkelt enestående med flotte vandreture, imponerende udsigtspunkter, brusende vandfald og et rigt dyreliv.

Dag 2:
Dagen starter tidligt med en dejlig morgenmad, før I skal afsted på vandretur (4,5 km) til udsigtsposten Pinnacles. Her fra får man en fantastisk udsigt til nationalparkens smukke natur. Bagefter fortsætter turen sydpå, hvor I skal besøge den uddøde vulkan i Tower Hill Conservation Reserve, et naturområde fyldt med dyreliv, kulturarv og historie om de indfødte. Dagens sidste stop er den hyggelige kystby Warrnambool, som byder på lokalt liv og charme. Her kan man slappe af og nyde dejlige sandstrande og panoramaudsigt over havet.

Dag 3:
Tredje dag står på roadtrip langs den ikoniske Great Ocean Road. Først passerer I de velkendte 12 apostle, samt Loch Ard Gorge og London Bridge. I får mulighed for at opleve de smukke klipper fra flere forskellige udkigspunkter. Inden I stopper for frokost i den populære kystby, Apollo Bay, kan I hoppe på en guidet tur i regnskoven i Great Otway National Park. Great Ocean Road er ikke alene vanvittig smuk med det brusende sydhav, som hamrer ubarmhjertigt mod de stejle klippesider. Nyd synet af de store bølger langs kysten og surferne, som frygtløst kaster sig ud i dem. Ved Kennett River kigger I efter koalaer i trætoppene.

Turen ender i Melbourne tidligt på aftenen, hvor I siger farvel til jeres guide og gruppe før I har mulighed for at udforske storbyen på egen hånd.