Loading…

Cairns

Regnskov og Great Barrier Reef
Cairns er centrum for ture til øerne i den nordlige del af Great Barrier Reef og indgangsporten til regnskoven på Cape York halvøen i det nordøstlige hjørne af Australien.

Hovedstrøget i Cairns, The Esplanade, byder på en masse restauranter og caféer, og især om aftenen er det et hyggeligt sted at opholde sig. Udbuddet af hoteller og restauranter er i takt med den stigende turisme vokset betydeligt, og det er i dag muligt at finde noget for enhver smag, selv om byen dog nok mest appellerer til rygsæksturister og store flokke af japanske turister.

Brug Cairns som udgangspunkt for ture til revet, Atherton Tablelands, eller som base i forbindelse med eksempelvis et dykkerkursus. Selvom Cairns er en forholdsvis lille by, kan man dog sagtens få et par dage til at gå her - et besøg i Flecker Botanic Gardens kan varmt anbefales, her findes planter helt tilbage fra tiden omkring "Gondwana".

Cairns har ingen strande. Til gengæld har man - midt i byen - anlagt en stor kunstig lagune med sand og palmer. Her nyder børn og voksne at blive kølet af, og det er det perfekte sted at tilbringe nogle timer.

Alternativt skal man tage med båden til Green Island eller Fitzroy Island eller med bussen nord på til Trinity Beach, Kewarra Beach, Palm Cove eller Ellis Beach, hvis man er ude efter hvidt sandstrand.

Udvalgte hoteller i Cairns

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere