Loading…

3 dages campingsafari i Litchfield og Kakadu National Park

I en international gruppe med maks. 16 gæster oplever i den australske bush. I kører i en specialbygget 4-hjulstrækker, som gør, at I kan komme frem til de store smukke vandfald. I sover i gode komfortable telte - eller måske i "swag" under åben himmel, hvis I har lyst. I får vin til maden - som I spiser under stjernerne. I tager på krokodillecruise og hører historierne om Regnbueslangen og Drømmetiden. Få den australske bush helt ind under huden - uden at få alt for meget skidt under neglene.

Dag 1: Darwin - Litchfield National Park - Mary River
Der er afgang fra hotellet i Darwin tidligt om morgenen og første stop bliver den lidt oversete Litchfield National Park, som ligger godt 1½ times kørsel syd for Darwin. Litchfield er især kendt for sin mange og store termittuer, som nogle steder næsten minder helt om kunstfærdige skulpturer. Et andet "must" i Litchfield er en svømmetur i en af de mange smukke vandfalds-pools - så der er det naturligvis også afsat tid til. Over middag går turen lidt nordpå igen - denne gang med kurs mod Mary River, hvor der om eftermiddagen venter en sejltur på floden på udkig efter krokodiller, bøfler, fugle og andet spændende dyreliv. Vådområdet her omkring Mary River har en af de højeste koncentrationer af saltvandskrokodiller i hele verden - så vi tør næsten godt love krokodillegaranti! Sidst på eftermiddagen finder I jeres camp for natten. I overnatter i gode komfortable telte, og middagen indtages naturligvis ved lejrbålet under stjernerne. Det er sådan, man gør, i den australske bush!

Dag 2: Mary River - Kakadu National Park
Forude venter de allerstørste højdepunkter i dette hjørne af Australien. Fra morgenstunden kører I til de to vandfald Twin og Jim Jim Falls. For at komme ind til Tin Falls skal man først køre af et stykke grusvej, som kun er farbart i med 4-hjulstræk på bilen. Derefter venter en kort sejltur og endelig en vandretur, før man er fremme ved vandfaldet. Tag et velfortjent hvil på den fine, hvide sandstrand for foden af vandfaldet. 4-hjulstrækker skal igen igang for at komme frem til Jim Jim Falls, hvor I kan nyde synet af vandet, som vælter ud over klippekanten 150 meter over jeres hoveder. Det meste af dagen bruges på de to spektakulære vandfald, inden turen går til nattens campsite. Hvis I har lyst, kan i vælge at sove ude under stjernerne i en såkaldt "swag". En swag er en australsk opfindelse - en slags sovepose, hvor der er syet i blød madras i bunden. Man ligger supergodt i en swag og det er helt specielt at falde i søvn med udsigt til de klare stjerner.

Dag 3: Kakadu National Park - Darwin
Man vågner tidligt i bushen, uanset om man sover under åben himmel eller i teltet. Fugle begynder at pippe, det pusler i buskadset - er det mon en wallaby? Det er næsten ikke til at blive liggende i sengen! Fra Nawurlandja får man en fantastisk udsigt over hele vådområdet, og ikke sjældent ser man rock-wallabier gemme sig mellem klipperne på vejen op til toppen. Ved Ubirr vil guiden fortælle jer om, hvordan den oprindelige befolkning har levet her i området i tusindvis af år. Ubirr er kendt for sine mange hulemalerier og især fortællingen om regnbueslanger er særdeles vigtig for den oprindelige befolkning. Over middag besøges Bowali Visitor Centre, som er en fin opsamling på, hvad I har oplevet de sidste par dage. Sidst på dagen går turen retur til Darwin - I skal bare læne jer tilbage i sædet og nyde udsigten. I bliver afleveret direkte ved døren til jeres hotel i Darwin.

Bestil rejsen