Loading…

Campingsafari ved Uluru & Kata Tjuta

En ægte safaritur i den australske outback! Højdepunkterne er naturligvis Uluru, Kata Tjuta og Watarrka - men også overnatningerne under den uendelige stjernehimmel og middage ved bålet er med til at gøre denne tur helt uforglemmelig.

Dag 1: Alice Springs
I bliver hentet på hotellet i Alice Springs fra morgenstunden, og turen går mod outbacken. I skal bare læne jer tilbage og nyde udsigten af den smukke røde jord. Første stop på vejen er på en kamelfarm hvor I får mulighed for at opleve mødet med det store dyr som lever i den australske outback. Efterfølgende gøres der stop ved et klassisk australsk "roadhouse", inden I over middag ankommer til Uluru, også kendt som Ayers Rock, som ligger i Kata Tjuta National Park.


Uluru er 348 meter høj og godt 10 km i omkreds og er et af de mest hellige steder i Australien for den lokale befolkning. Her besøger I også det tilhørende kulturcenter og tager på en gåtur rundt om stenen. Sidst på dagen nyder I synet af solen, der går ned bag stenen - et magisk øjeblik som I sent vil glemme. I overnatter i gode komfortable telte tæt ved Uluru. Middagen nydes under stjernerne og der udveksles røverhistorier ved bålet.

Dag 2: Uluru - Kings Creek Station
Dagen begynder tidligt. I står op før solen, så I også får mulighed for at opleve en solopgang over Uluru. Formiddagen byder på en vandretur i Kata Tjuta Nationalpark, som på det oprindelige Pitjantjatjara-sprog betyder ’’Mange Hoveder’’. Om eftermiddagen går turen til Kings Creek, hvor I skal tilbringe natten.

Dag 3: Kings Canyon - Alice Springs
Om formiddagen vandrer I i de røde klipper ved Kings Canyon. Vi anbefaler den lange tur helt op til toppen af kløften. På denne fantastisk smukke tur kommer man forbi steder som "Amfiteatret", "The Lost City" og "Garden of Eden". Der er også mulighed for en kortere vandretur i bunden af kløften, hvis I foretrækker det. Sidst på dagen går turen tilbage til Alice Springs.