Loading…

Paperbark Camp

Midt i skoven ved Jervis Bay syd for Sydney ligger 12 luksuriøse, stationære kanvastelte.

Forbavsende meget tid på Paperbark Camp går med at sidde på verandaen og læse en god bog og holde øje med kænguruerne. Når det bliver for kedeligt - eller bogen er slut - kan man slentre ned til floden og hoppe i en kano. Sejl en tur ned ad floden og hold øje med bredden - der står ofte flokke af kænguruer i skyggen af træerne og holder udkig. Man kan sejle hele vejen ud til havet - blot skal man huske, at man skal padle mod strømmen for at komme hjem igen. Alternativt kan man springe på en af de gratis cykler i campen og cykle til den nærmeste by, Huskisson. Det tager godt 20 minutter og det er en hyggelig lille by, hvor man passende kan belønne sig selv med en is eller en kold øl i skyggen.

Der er små stier rundt i campen, som - især ved skumringstid - tjener som dyreveksler, så her er det oplagt at tage en lommelygte med og gå på udkig efter kænguruer. Om aftenen kan man rulle kanvassen til side (myggenettet beskytter mod uindbudte gæster) og ligge i en let brise i den dejlige seng og lytte til kænguruer, der hopper forbi på deres vej ned mod floden - eller en nysgerrig oposum, som kradser på teltdugen.

Alle teltene har egen veranda, store, bløde senge og naturligvis eget badeværelse. Teltene står på platforme på pæle - hævet over jorden for at sikre maksimal luftgennemstrømning i den australske varme. Solceller sørger for lys - men her er hverken tv eller radio.

Måltiderne indtages i det store fællesrum, der ligesom teltene står på pæle - her dog så høje, at man kommer i højde med trætoppene, hvor man bedre kan se de mange farverige fugle. Maden er et kapitel for sig og har vores varmeste anbefalinger. Husk at booke bord, da restauranten er meget populære - også hos de lokale!

Dette er camping af den bedste slags og vi anbefaler mindst to nætter på Paperbark Camp!