Arches & Canyonlands
file(3)
Du er her:
  • USA
  • /
  • Arches & Canyonlands
Oplev enestående natur i Arches & Canyonlands!

Udvalgte rejseforslag i Arches & Canyonlands

Arches National Park, der ligger i det østlige Utah, er et geologisk vidunderland med over 2.000 naturlige sandstensbuer samt tårnhøje hoodoos, afbalancerede klipper og betagende panoramaudsigter. Besøgende kan vandre gennem parkens unikke landskaber og beundre de tårnhøje formationer og ørkenens livlige farver. Populære vandreture omfatter Delicate Arch Trail, Devils Garden Trail og Fiery Furnace.

Canyonlands National Park, som også ligger i det østlige Utah, er en robust og afsidesliggende park med kløfter der er skåret ud af Coloradofloden og dens bifloder. Parken er opdelt i fire distrikter med hver deres unikke funktioner og vandremuligheder. Besøgende kan udforske øen i Skydistriktet, som tilbyder en flot udsigt over de omkringliggende kløfter, eller begive sig ud i det afsidesliggende og udfordrende terræn i Mazedistriktet. Populære aktiviteter omfatter vandreture, backpacking, mountainbiking og terrængående køreturer. Med sin afsidesliggende vildmark og fantastiske naturlige skønhed er Canyonlands et must besøg for udendørs eventyrere og naturelskere.

Billeder fra Arches & Canyonlands

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/