Loading…

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er et rigtig Florida-paradis for den kræsne turist, der kræver luksus og høj standard. Fort Lauderdale er især kendt for sine mange kanaler, der giver byen tilnavnet USA's Venedig. Kanalerne skyldes, at meget af det vand, som ledes væk fra Everglades-sumpene i den vestlige del af Florida, ledes ud via Fort Lauderdale. Der er to centrale hovedstrøg, turisten skal kende i Fort Lauderdale. Dels byens strandpromenade, Ocean Boulevard med de høje palmer, som blev renoveret i begyndelsen af 90'erne for at give byens ansigt ud mod stranden et tiltrængt facelift. Dels Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard, hvor man finder en lang række eksklusive mærkevarebutikker.

Fort Lauderdale ligger cirka en god times kørsel nord for Miami, og byen er et fint udgangspunkt for ture rundt i hele det sydlige Florida. Der er således cirka tre timers kørsel til Orlando med alle de store forlystelsesparker, og også tre timers kørsel til Kennedy Space Center nord for Fort Lauderdale.

En stor del af fornøjelsen her omkring er at køre op og ned langs Atlanterhavskysten. Her er kystvejen A1A det helt rigtige valg. Det er klart den smukkeste rute - selvom den også er en del langsommere end motorvejen lidt længere inde i landet.

Udvalgte hoteller i Fort Lauderdale

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot