Loading…

New Orleans

Orkanen Kathrina skabte store ødelæggelser i og omkring New Orleans. Meget er genopbygget og restaureret, men der er også steder, hvor man stadig kan se sporene. Det skal dog ikke afholde turister fra at besøge den vidunderlige by, hvor French Quarter er tilbage i fuld vigør.

New Orleans er ulig alle andre byer i USA - mystisk, fascinerende, kuriøs og med tydelig fransk, spansk, og italiensk inspiration i både arkitektur og kogekunst. New Orleans er jazzens fødested, og den lever stadig i dag - i skøn samklang med rock and roll, rhythm and blues, gospel og Dixieland og kan høres i de mange natklubber og blandt gademusikanterne. Vieux Carré eller The French Quarter er området, hvor I virkelig kan opleve New Orleans’ charme med de smalle gader, gamle sydstatshuse med smukt dekorerede smedejerns-balkoner og et sandt overflødighedshorn af spændende restauranter og caféer.

Overtroen trives i bedste velgående i New Orleans - her kan I få lagt tarotkort eller få læst i hånden, hvad fremtiden måtte bringe. Voodoo kommer man heller ikke uden om - læg vejen omkring et voodoo-tempel og hør mere om den berømte voodoo-dronning Marie Laveaux.

Udvalgte hoteller i New Orleans

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere