Loading…

Autocamper i USA

Den ultimative USA-oplevelse får man med egne hjul. Og med en autocamper, har man "huset" med sig, så man slipper for at pakke ud og ind og får den fulde frihed til at opleve de mange fantastiske nationalparker USA har at byde på.

Road Bears autocampere er nogle af de bedste autocampere på markedet. Alle modeller er nye, sengene er store og alle biler har markise, generator, masser af opbevaringsplads osv. Man får altid en grundig introduktion til camperen, når man henter den. Der er desuden et 24-timers servicenummer, man kan ringe til. Road Bear tilbyder mulighed for at tjekke ind online hjemmefra, så man sparer tid ved udlevering, og på udvalgte lokationer tilbydes transport fra lufthavnen til depotet. Det er små ting, men alle er de med til, at jeres ferie bliver bare lidt bedre, fordi tingene bare er i orden!

Der findes 4 camper-typer:Road Bear C19-22
Dette er den mindste Road Bear-autocamper. Her er plads til to voksne eller to voksne og to mindre børn. Pga. den kompakte størrelse er camperen nem at komme rundt med alle steder, og den bruger mindre brændstof end de større modeller. Der er en dobbeltseng bagerst i camperen og en mindre dobbeltseng over førerhuset. Her er desuden toilet med bruser, køkken med mikroovn, køleskab og komfur. Den perfekte camper til parret eller den lille familie.

Road Bear C 23-26
Dette er den "klassiske" Road Bear Camper. Her er plads til 6 personer, men vi anbefaler dog maks. at man er 4 voksne og 2 mindre børn i camperen. 6 voksne bliver lidt for presset, synes vi. Det er den ideelle camper til en familie på 2 voksne og 2 halvstore børn. Også her er der en stor dobbeltseng bagerst i bilen, plads til to personer over førerhuset og mulighed for at lave en sengeplads i spisekrogen. Camperen har de samme faciliteter som Road Bear C19-22.

Road Bear C 27-30
Er man en familie på 4 voksne og 2 større børn, er dette den rette camper. Som noget helt særligt har denne camper en "slide-out" side, så man - når camperen er parkeret - får flere kvadratmeter til rådighed.

Road Bear A 29-32
Det her er luksuscamperen, der er ethvert amerikansk roadtrip værdigt! Med plads til 6 personer og en "slide-out-side" er her masser af plads. Camperen er stor - så den er naturligvis udstyret med et udendørs kamera, så det bliver nemmere at manøvrere og bakke med camperen.

I kan hente og aflevere camperen følgende steder:


Denver
Las Vegas
Los Angeles
New York
Orlando
San Francisco
Seattle

Det er muligt (mod gebyr) af afhente camperen i én by og aflevere i en anden. I visse perioder af året er det gratis med "en-vejs-leje". Kontakt os for mere info.

Savner I inspiration til, hvor turen skal gå hen, så tjek: www.DiscoverAmerica.com/roadtrips, hvor man kan planlægge sin tur.

Her kan I tjekke ind online. I skal bruge jeres Road Bear booking nummer, og man skal tjekke ind mindst 4 dage før, man henter camperen.