Loading…

Santa Barbara

Med navnet Santa i starten er det straks afsløret, at Santa Barbara på Californien vestkyst oprindeligt er grundlagt af spanske missionærer.

Santa Barbara er en af de mere spændende kystbyer langs Californiens vestkyst. Byen har forstået et værne om sin kulturhistorie og er samtidig begunstiget af nogle af de bedste strande i Californien.

Santa Barbara blev grundlagt af spanske missionærer i slutningen af 1700-tallet, som opførte byens smukke mission, der er den mest velbevarende af de gamle spanske missioner i Californien. Det er derfor næsten enhver turists pligt at lægge vejen forbi den gamle missionsstation i Santa Barbara for at nyde den smukke mission og se det lille museum. Når man har set missionen, kan man køre ned i selve Santa Barbara og nyde byens markante bygninger, der er holdt i spansk kolonistil med de flotte, røde tegltage.

Byen hovedgade et også et slaraffenland for shoppere, der her kan købe alt i souvenirs - men også mange andre fristelser. Santa Barbara er en relativt eksklusiv by, så ikke alt er lige billigt. Men udvalget er stort.

Man bør slutte dagen i Santa Barbara af på stranden, der med sin store brede sandstrand hører til en af de bedste i Californien - flot indrammet af byens strandpromenade.

Udvalgte hoteller i Santa Barbara

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere