Loading…

New York

Få byer kan som New York skabe den perfekte ramme om den ultimative storbyferie. Her er simpelthen alt!

Gå på opdagelse i New York
Den himmelstræbende skyline, den hektiske trafik og det kolossale menneskemylder kan tage pusten fra de fleste. Der er dog også åndehuller, og trænger I til at slappe af, er Central Park helt perfekt.

Gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige områder, der hver har deres særpræg, masser af spændende butikker, smarte restauranter og trendy caféer. Mest kendt er nok Greenwich Village, som i 60’erne og 70’erne var samlingssted for kunstnere og kulturradikale.

I SoHo (South of Houston St.) slog mange kunstnere sig ned i tomme fabriksbygninger, der opfyldte behovet for store rum og masser af plads og skabte et helt specielt miljø. Her vrimler det med det seneste indenfor specialbutikker med den nyeste mode.

Det virker som om, ethvert nyt attraktivt område i New York er opstået dér, hvor befolkningen flygtede hen for at undgå huslejens himmelflugt andre steder. Og således også med TriBeCa (Triangle Below Canal St.), hvis beliggenhed med gå-afstand til Wall Street betyder, at mange yngre finansfolk har slået sig ned her.
Chelsea, lige syd for Midtown, virker lidt mere kommerciel og folkelig end sine sydlige naboer, men har alligevel en masse charme og miljø at byde på.

Langs østsiden af Central Park ligger det fashionable Upper East Side, hvor mange af byens rige, gamle familier har boet i generationer.

Området modsat parken, Upper West, er ikke mindre attraktivt, og er holder mange kendte kunstnere til i de velbevarede godt 100 år gamle brune murstenshuse, der er så karakteristiske for denne bydel.

Udvalgte udflugter i New York

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i New York

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere