Loading…

Abu Dhabi

Rejser til Abu Dhabi


Abu Dhabi er mindre kendt end Dubai - og tempoet er (i hvert fald for en turist) måske derfor knap så hektisk som i Dubai.

Der er dog ligeså stor mulighed for spændende oplevelser som i Dubai - og måske er der endda lidt mere stilfuldt end i Dubai. F.eks. har Louvre sit eneste andet museum udenfor Paris i Abu Dhabi og ligeledes for Guggenheim. Emirates Palaca er ikke blot et hotel, men en seværdighed i sig selv med krystal lysekroner og guld ornamenter samt en Palace cappucino med guldstøv.

Abu Dhabi er fyldt med kontraster. På en dag kan du både se verdens tredje største moske, Sheikh Zayed Grand Mosque, som bl.a. huser verdens største håndknyttede tæppe - og du kan køre med verdens hurtigste rutsjebane i Ferrari World. Som navnet antyder, er det naturligvis også her Abu Dhabis Formel 1 bane ligger.

Det skorter heller ikke på shoppingcentre i Abu Dhabi, og det er næsten også et "must" at besøge den traditionelle souk. Her pruttes der om prisen, og der dufter af krydderier. Dadler er et kvalitetsprodukt, som produceres i landet.

Den lokale strand hedder Corniche Beach. Her er en næsten 8 km lang strandpromenade med restauranter og cafeer - og naturligvis rig mulighed for en dukkert. Der er både offentlige og private områder, man kan bade fra. Det koster lidt at benytte de private områder, men de er billige - og lidt mere afskærmede end de offentlige områder.

Udvalgte udflugter i Abu Dhabi

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Abu Dhabi

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere