Loading…

Boquete

Stedet for ægte naturelskere! I Chiriquí regionen finder man i nærheden af den enorme Baru vulkan den smukke lille bjerglandsby Boquete. Man kommer for at udforske den skønne tågeregnskov, hvor man mødes af omkring 1.000 fuglearter – ikke mindst den fantastisk smukke og sjældne Quetzal. Når man ser denne prægtige fugl med sine glitrende grønne fjer, er dagens højdepunkt nået for de mange fugleelskere, der rejser hertil med kikkerter og teleskoper. Og for vi andre er det i sandhed også en æstetisk oplevelse. En anden attraktion er de mange kaffeplantager, hvor Ngobe-indianerne kommer ned fra deres hjem i de omkringliggende bjerge for at plukke kaffe i perioden oktober til februar. Man kan komme på interessante udflugter ind i plantagerne og lære alt om den rødgyldne bønne, som produceres i særlig høj kvalitet i området.

For de aktive er der både cykling, vandring, whiteriver rafting, hesteridning og tree trek – dvs. canopy touring, hvor man på de opsatte zip-lines kan svæve fra træ til træ i selskab med kyndige guider. En fantastisk oplevelse.

Boquete er en skøn oase at tilbringe nogle dage i - selve byen er mindre interessant, men området er fantastisk. Vi anbefaler derfor, at man bo på nogle af de skønne hoteller eller plantager lidt ude i periferien. Har man mulighed for at rejse i januar, kan man være heldig at opleve både en kaffe- og en blomsterfestival, nogle af årets helt store højdepunkter.

Udvalgte hoteller i Boquete

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere