Loading…

San Jose

Over 57 smukke, koral hvide, ibenholt sorte og strålende guld strande og bugter omgiver San Jose Island. San Jose Island er frodig, og grøn vegetation dækker hele øen - også de let skrånende bakker, som når sit højeste på den nordlige del af øen, med sine 135 meter.

Kystlinjen er uregelmæssig, men har en række gode ankersteder. Det bedste, Bodega Bay, ligger på den vestlige side, halvanden kilometer i længden og en halv kilometer bred. På grund af de mange ferskvandsfloder og vandløb, der løber ud i havet, har både saltvandsfisk og brakvandsarter gode fødemuligheder. Derfor er der gode betingelser for kystfiskeri.

Jordbunden er meget frugtbar og giver næring til en bred vifte af vegetation, herunder galleriskove med træer på op til 80 meter. Kokospalmer og vilde sukkerrør findes langs kysten. Adskillige hidtil ukendte planter er blevet fundet her og sidenhen opkaldt efter kommandanter fra 2. verdenskrig, såsom general Bullone, oberstløjtnant Thompson og major Campbell.

De vigtigste floder og kilder flyder støt året rundt. De giver rigeligt rent ferskvand, som naturligt overrisler øen. Flere vandfald og naturlige huler bidrager yderligere til at øge øens skønhed.

Klimaet på øen er tropisk med temperaturer på mellem 18 ° C og 35 ° C, med et gennemsnit på 26 ° C. Og så er her ingen orkaner, i modsætning til Caribien, eller jordskælv at bekymre sig om.

Udvalgte hoteller i San Jose

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere