Loading…

Bacalar

Denne stille, lille by er efterhånden ved at komme på landkortet for turister og ikke mindst amerikanske pensionister, der slår sig ned for at nyde deres otium her. Den er endnu ukendt for mange udefrakommende, men lokale har i årevis nydt at besøge den smukke lagune i en afsides, men aldeles interessant afkrog af Mexico. Den ligger blot en halv times kørsel fra grænsebyen Chetumal i det sydøstlige Mexico.

Bacalar lagunen, også kaldet de 7 farvers lagune, er over 60 kilometer lang, og især i den tørre tid fremstår dens funklende turkise nuancer i det klare vand helt fantastisk. Det er landets næststørste ferskvandssø og også en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Det er dog nok kun et spørgsmål om tid før den spirende turisme for alvor slår igennem. Indtil da kan man nyde stilheden eller dyrke vandsport i rigt omfang. Man kan campere, sejle i kajak, tage på arrangerede bådture og selvfølgelig svømme eller bare nyde livet i en hængekøje på en af molerne. Der er et spansk fort og et offentligt område, hvorfra de fleste aktiviteter udgår.

En anden attraktion i byen er den underjordiske grotte Cenote Azul – et 90 meter dybt ferskvandshul, hvor man kan svømme i det klareste vand.

Udvalgte hoteller i Bacalar

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere