Mexicansk Familieeventyr på Yucatán

Tag familien med til Mexico! Denne klassiske Yucatan rundrejse er skræddersyet til børnefamilier og inkluderer masser af spændende udflugter.
olga-ga-iRgbLpf50IE-unsplash
Du er her:
 • Mexicansk Familieeventyr på Yucatán
location Mexico
location Familierejser, Kør-selv rejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 7.590 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne rejse er specielt sammensat til familier med børn, som virkelig kan lide eventyr i naturen. På ruten her rundt på Yucatan halvøen er der mulighed for både at kravle på eksotiske mayapyramider langt inde i junglen og svømme i underjordiske grotter. Der er også mulighed for rundtur på et kakaoværksted og en tur i hestevogn gennem gamle byer. Man kan desuden komme ud at sejle blandt lyserøde flamingoer og snorkle i det gennemsigtige, caribiske hav. Turen slutter i egen lejlighed med havudsigt!

Vi har holdt ruten indenfor trygge områder med ordentlige veje og god skiltning. Vi har for frihedens skyld valgt at lave turen som kør-selv, men den kan selvfølgelig også laves med bus/og eller privat chauffør. Vi har tilrettelagt ruten og booket alle hotellerne med morgenmad. Dermed har man tiden til bare at gøre alting i eget tempo og efter eget ønske indenfor trygge rammer. Ønsker I nogle præarrangerede udflugter med guide kan vi selvfølgelig tilbyde dette også. I jeres konkrete rejseplan kommer vi med masser af forslag til aktiviteter.

Billeder fra Mexicansk Familieeventyr på Yucatán

Detaljeret program

 • aman-mzEyEp3syMI-unsplash

  Dag 1 : Ankomst til Cancun

  Velkommen til Mexico! Ved ankomst i Cancun lufthavn har vi en lejet bil klar til jer, som I blot skal afhente. Herfra kører I til den hyggelige by, Valladolid, en tur på små to timer. Her står et hotel klar til jer til de næste par nætter.
 • Dag 2 : Valladolid

  Dagen er fri til at nyde omgivelserne på egen hånd. I Valladolid kan man for eksempel svømme i en cenote (underjordisk grotte) eller tage på kakaomuseum og se, hvordan chokolade fremstilles! Man kan også køre til Rio Lagartos og Laguna Colorada og se smukke flamingo flokke.
 • Dag 3 : Valladolid – Merida

  I dag er der kun en kort køretur til Chichén Itzá. Det tager lidt under en time. Her har I mulighed for at udforske ruinområdet med nogle af de mest imponerende pyramider fra Maya tiden - enten på egen hånd eller med en tilkøbt guide. Senere kører I til hotellet i Merida.
 • Dag 4 : Merida

  Fridag i smukke Merida. Her er der masser af mulighed for at shoppe, se markeder eller kunst og kultur. Eller lave udflugter i omegnen - til for eksempel Celestun eller Izamal.
 • Dag 5 : Merida – Campeche

  Denne strækning tager ca. 2 timer at køre, og ved ankomst til Campeche står der endnu et hotel klar i to nætter. Campeche er en malerisk by ved kysten, som er rigtig spændende at udforske.
 • enrique-amaya-dYTO92Y3qAU-unsplash

  Dag 6 : Campeche

  I dag har I en dejlig fridag i Campeche til at nyde byen eller omegnen.
 • Dag 7 : Campeche - Calakmul

  Nu venter et sandt Indiana Jones eventyr i junglen! Der køres en længere tur på små 4 timer til Calakmul, et fantastisk jungle område på grænsen af Guatemala. Her – langt inde i junglen - ligger Calakmul pyramiden; en højborg for mayaindianerne, som byggede masser af pyramidebyer i netop denne jungle. Her skal I sove to nætter på kanten af junglen.
 • Dag 8 : Calakmul

  Dasgen er fri til at udforske Calakmul junglen. Pyramiden her er helt unik, da den er meget mere øde og uspoleret end de fleste andre mayapyramider. Man kan kravle helt til tops og se jungle, så langt øjet rækker. Dagen går hurtigt herinde i eventyrets verden, så tag endelig afsted tidligt om morgenen. Der er ikke så mange, der taler engelsk inde i dette område – så kan man ikke spansk, kan det være en god ide at spørge os om en pris på en guidet tur herinde
 • Dag 9 : Calakmul – Bacalar

  Så går turen så småt mod Den Caribiske Kyst. Først er der dog en køretur på et par timer til næste stop, som er Bacalar lagunen. Lagunen med de syv blå farver, som den også kaldes. Her skal I sove et par nætter.
 • Dag 10 : Bacalar

  Dagen er fri til at dase ved den smukke lagune. Man kan bade, sejle i kayak eller leje sig en længere sejltur rundt på søen.
 • Akumal (4)

  Dag 11 : Bacalar – Akumal

  Den sidste strækning ud til kysten er på lidt over tre timers kørsel. Så når man til vidunderlige Akumal, en stille strand med koralrev og havskildpadder. Her skal I bo på i egen lejlighed i 4 nætter. Dagene her er fri til at dase ved stranden eller snorkle ved koralrevet - eller køre ture i omegnen. Her er masser af andre pyramider, naturreservater og cenotes at udforske.
 • Dag 12 : Stranddage i Akumal

  Dagene her er fri til at dase ved stranden eller snorkle ved koralrevet - eller køre ture i omegnen. Her er masser af andre pyramider, naturreservater og cenotes at udforske.
 • Dag 13 : Stranddage i Akumal

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 14 : Stranddage i Akumal

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 15 : Hjemrejse

  I kører selv til Cancun og afleverer bilen i god tid før jeres fly hjem.
 • Dag 12 : Stranddage i Akumal

  Dagene her er fri til at dase ved stranden eller snorkle ved koralrevet - eller køre ture i omegnen. Her er masser af andre pyramider, naturreservater og cenotes at udforske.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 7.590 pr. person hvis I er 4 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 10 overnatninger på 3-4* hoteller inkl. morgenmad
* 4 nætter i 2 værelses lejlighed med havudsigt i Akumal
* 15 dages billeje inkl. forsikringer og fri kmBemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (under 10 år) i delt twin værelse med to 3/4 senge.

Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12163 090224 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/