Loading…

Mexicansk Sommerhusstil

Vi kan tilbyde et helt unikt produkt - private ferielejligheder med den bedste beliggenhed i Akumal - lige ud til stranden. Og prisen? Den er LANGT under de dyre hoteller lige oppe af kysten i forhold til hvad man får af plads og komfort.

Akumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for dem, der gerne vil have masser af ro omkring sig. Den caribiske strand er smuk og uforstyrret, og den lille "landsby" ved stranden består blot af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykkerbutikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og rigtig dykning, og især skal fremhæves de smukke havskildpadder som stort set altid holder til tæt ved kysten. Akumal ligger ca. 20 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum - sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken. Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal, eller en privat transport til/fra lufthavnen som minimum. Vi hjælper naturligvis med begge dele!

Lejlighederne kommer i mange prisklasser, størrelser og typer. De fleste ligger helt ud til vandkanten, nogle ligger i stuen, så man kan gå lige ud i det varme sand. Andre har den flotte udsigt fra 3. eller 4. sal med altan. Der er alt lige fra 1 værelses til 3 og 4 værelses lejligheder. Nogle af ejendommene har pool, andre har cykler og kajakker til låns. De billigste er dem vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil” -hyggelige, farverige og altid rene og velholdte. Andre er moderne og luksuriøse med mere plads til de store armbevægelser.

Fordelen ved en lejlighed fremfor hotel er helt klart friheden – man har komforten, rengøringen og servicen med i prisen – men langt mere plads end på et traditionelt hotel.

Dette er den økonomiske løsning vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil”. Vi kender næsten alle ejendommene og lejlighederne personligt, så bare spørg løs – så finder vi det helt rigtige til netop jeres familie.