Loading…

Casa Luisa

Skal rejsen rundt i Mexico rundes af med en luksus lejlighed på stranden? Eller ønskes blot en skøn base for udflugter på smukke Yucatan? Så kig blot videre..
Vi kan tilbyde et helt unikt produkt - private ferielejligheder med den bedste beliggenhed i Akumal - lige ud til stranden. Og prisen? Den er LANGT under de dyre hoteller lige oppe af kysten i forhold til hvad man får af plads og komfort.

Kontakt os og hør nærmere om priser og ledighedAkumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for dem, der gerne vil have masser af ro omkring sig. Den caribiske strand er smuk og uforstyrret, og den lille "landsby" ved stranden består blot af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykkerbutikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og rigtig dykning, og især skal fremhæves de smukke havskildpadder som stort set altid holder til tæt ved kysten. Akumal ligger ca. 20 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum - sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken. Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal, eller en privat transport til/fra lufthavnen som minimum. Vi hjælper naturligvis med begge dele!

Lejlighederne kommer i mange prisklasser, størrelser og typer. De fleste ligger helt ud til vandkanten, nogle ligger i stuen, så man kan gå lige ud i det varme sand. Andre har den flotte udsigt fra 3. eller 4. sal med altan. Der er alt lige fra 1 værelses til 3 og 4 værelses lejligheder. Nogle af ejendommene har pool, andre har cykler og kajakker til låns. De billigste er dem vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil” -hyggelige, farverige og altid rene og velholdte. Andre er moderne og luksuriøse med mere plads til de store armbevægelser.

Fordelen ved en lejlighed fremfor hotel er helt klart friheden – man har komforten, rengøringen og servicen med i prisen – men langt mere plads end på et traditionelt hotel.

Vi kender næsten alle ejendommene og lejlighederne personligt, så bare spørg løs – så finder vi det helt rigtige til netop jeres familie.

Her kommer et par eksempler på luksus lejlighederne i Casa Luisa, som ligger lige ud til havet.

Casa Luisa


Casa Luisa byder på eksklusive ferielejligheder med en fantastisk udsigt over det caribiske hav og Half Moon Bay. Der er 8 selvstændige lejligheder og en fælles pool ud mod havet. Lejlighederne ligger helt ud til stranden og er tæt ved lokale favorit restauranter og shopping-muligheder. Her får I rig lejlighed til at nyde lyden af de caribiske bølger, mens I slapper af og nyder den fantastiske udsigt. Lejlighederne kommer i forskellige størrelser – både med 1, 2 og 3 soveværelser. Derudover 1 eller 2 badeværelser og køkken. Fra lejlighederne er der udsigt over havet og/eller palmelunden bagved. Lejlighederne er individuelt og luksuriøst indrettet – alle er moderne, lyse og rummelige.

Casa Luisa - lejlighed 1
Denne skønne lejlighed ligger i stueetagen og har en fantastisk udsigt over poolen og det caribiske hav. Der er 3 soveværelser og 3 badeværelser i den rummelige lejlighed . Der er AC og et fint køkken. Der er en stor, privat terrasse til lejligheden, som leder direkte ud til poolen og stranden.

Casa Luisa - Lejlighed 6
Denne lejlighed på 3.sal har en fantastisk udsigt over det caribiske hav og er elegant indrettet. Der er 2 soveværelser, 2 badeværelser og et moderne køkken. Fra det ene soveværelse er der udsigt over havet, og fra det andet soveværelse er der udsigt over junglen. Fra terrassen kan I nyde den rolige lyd af havets skvulpen med solen i øjnene.