Loading…

Casa Carmen

Vi kan tilbyde et helt unikt produkt - private ferielejligheder med den bedste beliggenhed i Akumal - lige ud til stranden. Og prisen? Den er LANGT under de dyre hoteller lige oppe af kysten i forhold til hvad man får af plads og komfort.

Kontakt os og hør nærmere om priser og ledighedAkumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for dem, der gerne vil have masser af ro omkring sig. Den caribiske strand er smuk og uforstyrret, og den lille "landsby" ved stranden består blot af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykkerbutikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og rigtig dykning, og især skal fremhæves de smukke havskildpadder som stort set altid holder til tæt ved kysten. Akumal ligger ca. 20 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum - sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken. Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal, eller en privat transport til/fra lufthavnen som minimum. Vi hjælper naturligvis med begge dele!

Lejlighederne kommer i mange prisklasser, størrelser og typer. De fleste ligger helt ud til vandkanten, nogle ligger i stuen, så man kan gå lige ud i det varme sand. Andre har den flotte udsigt fra 3. eller 4. sal med altan. Der er alt lige fra 1 værelses til 3 og 4 værelses lejligheder. Nogle af ejendommene har pool, andre har cykler og kajakker til låns. De billigste er dem vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil” -hyggelige, farverige og altid rene og velholdte. Andre er moderne og luksuriøse med mere plads til de store armbevægelser.

Fordelen ved en lejlighed fremfor hotel er helt klart friheden – man har komforten, rengøringen og servicen med i prisen – men langt mere plads end på et traditionelt hotel.

Vi kender næsten alle ejendommene og lejlighederne personligt, så bare spørg løs – så finder vi det helt rigtige til netop jeres familie.

Her kommer to eksempler på lejlighederne i Casa Carmen, som ligger lige ud til havet. Dette er den økonomiske løsning vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil”.

Casa Carmen


Dette er en af vores foretrukne ejendomme i Akumal, og en af de mest populære. Den ligger ved en af de smukkeste strande i Half Moon Bay, ca. 15 minutters gang fra den lille "landsby". Bygningen er ældre men i rigtig fin stand, og lejlighederne er charmerende indrettet i typisk, mexicansk stil: med farver og hygge! Alle lejligheder har privat balkon med smuk udsigt til både hav og regnskov bagved. Soveværelser har aircondition. Der er fuldt udstyret køkken, rent drikkevand og linned i alle lejligheder. Alle undtagen to af dem har tv, og alle har mindst ét badeværelse. Der er også wifi og endda tjenestepige til alle lejligheder. Strandhåndklæder kan man låne i receptionen. På stranden er er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Casa Carmen - lejlighed 1
Dette er en 2 værelses lejlighed med både central aircondition og blæsere. Den skønne udestue har den perfekte havudsigt. Det store soveværelse har en stor king size dobbeltseng, og det andet værelse har to mindre senge. Da lejligheden ligger i stueplan lige ud til den hvide sandstrand, er den perfekt for børnefamilier. Hele lejligheden er nydelig indrettet, og køkkenet fuldt udstyret. Der er desuden safebox, wifi og badehåndklæder til låns. Lejligheden er til 4 personer.

Casa Carmen - Lejlighed 8
Beliggende på 4. sal har vi den mindste og billigste lejlighed i Casa Carmen. Blot et soveværelse med AC, og dertil selvfølgelig opholdsstue og badeværelse samt fuldt udstyret køkken. Soveværelset har kun en trekvart seng, såkaldt queen size. Max. 2 personer er denne lejlighed beregnet til. Der er kun trappeopgang, men udsigten fra balkonen er fantastisk smuk udover havet. Lejligheden er også TV, Wifi og safebox.