Loading…

Las Alamandas

Velkommen til det ultimative gemmested, et fantastisk Mexicansk strandparadis langt væk fra masserne. Et paradis kreeret af selveste Isabel Goldsmith-Patiño, som en stor del af året selv bor på stedet. Her har selv de største filmstjerner været forbi, da stedet er så utroligt privat og naturskønt. Superlativerne og priserne vil ingen ende tage, og med god grund.

De 16 eksklusive suiter og villaer er udlagt langs det smukke Stillehav, omgivet af ligeså smukke haver og vidunderlige farver. De er luksuriøse og indbydende på alle måder. Alt er kunstnerisk, håndlavet og individuelt designet. Alle har deres egen terasse og private jacuzzi i det fri. Tre villaer er specielt velegnede for familier, med op til 4 soveværelser.

Hotellet er blot en lille del af et kæmpestort, privat og uspoleret reservat langs Costa Alegre. Således kan man hike, sejle i kajak, vandre og tilbringe dagen på sin helt egen strand - endda med udbragt service sat op af hotellet mod bestiling. Alternativt er der selvfølgelig pool, spa, tennis, fitness, surfing, hesteridning og meget andet at give sig til. Ved ankomsten er der velkomst cocktail og der anrettes dagligt friske blomster, frugt og lemonade på værelset. Man gives ligeledes en privat tur på stedet for at lære omgivelserne godt at kende.

Restauranten serverer både lokale og internationale gourmet retter.
Trustpilot