Loading…

Antigua

Antigua er en af Mellemamerikas ubestridte perler. Umiddelbar glæde og skønhed fremhæver den koloniale charme og Antigua placerer sig blandt de fineste kulturelle centre i verden. Det er umuligt ikke at blive forelsket i Antigua. I en dal mellem bjerge og grønne bakker ved foden af vulkanen Agua ligger Antigua med sin helt specielle charme.

Byens attraktive butikker, gallerier, hoteller og restauranter harmonerer fint med den koloniale arv. Byen er fascinerende at udforske. Tidligt om morgenen når byen vågner, midt på dagen, ved Siesta når alt er søvnigt, eller ved skumring når lyset får ruiner af kirker og klostre til at emme af magi.

Den store plads kaldet "Parque" er byens centrum. Den ligger omkranset af paladser med arkader og portaler, gamle alléer og fine restauranter.
Luften er tyk af lyde. Rillen fra et springvand, klassisk musik fra et fjernt sted. En kulturel atmosfære præger byen. Atmosfæren er skabt af de utallige udlændinge, kunstnere og intellektuelle, der har gjort Antigua til deres hjem, sammen med de guatemalanere, der har gjort byens bygninger, huse og pladser til noget helt specielt og overvældende smukt.

Krystalklar luft og stille nætter, den venlighed og imødekommenhed man modtages med, det søde lokale slik, de religiøse optog, klokkerne der kimer hver time og meget meget mere er med til at gøre Antigua til en uforglemmelig og unik by, som man altid vil længes tilbage til.

Udvalgte udflugter i Antigua

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Antigua

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere