Loading…

Monteverde

De fleste kommer til Monteverde for at vandre gennem tågeskoven og opleve flora og fauna på nært hold. Tågeskoven er karakteriseret ved en høj luftfugtighed, der gør det muligt for epifytter - planter som vokser på andre planter - at vokse, og nogle steder kan træet knapt skimtes mellem epifytterne. Solen bryder sjældent igennem, så floraen er markant anderledes grundet fugtigheden. Tågeskoven rummer ligeledes et fascinerende dyreliv, som dog sjældent ses på grund af den tætte vegetation, men fuglene kvidrer og det er et paradis for fugleinteresserede. I området yngler bl.a. den farvestrålende fugl, quetzalen. Der er information om flora og fauna at hente ved at besøge haverne for orkideer, sommerfugle, kolibrier, flagermuse, insekter samt terrariet for slanger og frøer.

Derudover er Monteverde kendt for at tilbyde sjove aktiviteter til lands og i luften. Vandreture i trætoppene foregår via hængebroer. Hermed får man et helt unikt indblik i hvad, der vokser og sker langt over jorden.

Er man på jagt efter lidt adrenalin, kan man zip-line gennem trætoppene - der er ikke så meget dyreliv, at se, når man suser afsted, men det er en flot tur og en sjov oplevelse.

Udvalgte hoteller i Monteverde

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot