Loading…

San Pedro Ambergris Caye

Den mest populære og den største af Belizes øer er Ambergris. Den ligger lige for enden af Yucatánhalvøen i Mexico og 58 km nord for Belize City. Øen er ca. 40 km lang og de fleste af de omkring 4500 indbyggere er samlet i den venlige og afslappede by San Pedro.

Denne landets største turistby er i virkeligheden en pittoresk fiskerlandsby, hvis gader er smalle og sandede, med små butikker og et utal af lækre restauranter. Man kan udforske byen til fods, det tager kun knapt én time, og har man ikke lyst til at gå, så lej en cykel eller følg de lokales eksempel og lej en lydløs golfvogn.
Når man ser bort fra den charmerende by, så ligger Ambergris' virkelige charme og berømmelse under vandet. Når man følger efter en fiskestime, plasker ved siden af en skildpadde, får et glimt af en af de store rokker i dybet under én, svømmer med hajer eller begiver sig ind i skødet af en hule med koraller i alle regnbuens farver - det er sådanne utrolige oplevelser, som man uden tvivl bliver afhængig af. Der er endnu ingen store marinaer, kun badebroer af træ, der strækker sig ud i havet med små stråtækte kontorer plantet sikkert for enden, hvorfra turene tager deres udgangspunkt. Dette er den uformelle måde at opdage den utrolige verden under havet på, som man gerne rejser langt for at se.

Når dette er sagt er der stadig en række luksuriøse hoteller ved smukt og varmt vand med hvide strande, så man behøver ikke at være bidt af en gal dykkermaske for at nyde dette paradis. Og skulle man få lyst alligevel at være forsigtig tilskuer, så er der nok af både med glasbunde, hvorfra man tørskoet kan nyde "udsigten".

Udvalgte hoteller i San Pedro Ambergris Caye

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere